Hasardspelen med de högsta oddsen

Är du trött på att bara vinna små vinster? Kanske väntar du fortfarande på att vinna den där drömvinsten som slår allt du vunnit tidigare. Det finns lite olika taktiker för att få chansen att vinna mycket pengar och i den här artikeln kommer några av dem redovisas. Höga odds innebär att sannolikheten att du vinner är lägre, men att du vinner mycket om du väl vinner.

Vadslagning

Vadslagning innebär kort och gott att man satsar pengar på att en viss händelse ska inträffa och det firmor som arbetar med att erbjuda just vadslagning. Exempel på sådana sidor som är populära att slå vad, eller ”betta” på, är Betsafe och Unibet. För att vinna mycket pengar på vadslagning kan det vara smart att vara mer specifik. Istället för att bara satsa på att till exempel en match blir oavgjord eller att ett visst lag vinner, kan du istället vinna mer pengar på att satsa på att ett lag vinner med exakt 1-0 eller 4-2. Du kan också välja att satsa på ett resultat som verkar helt galet. Detta kallas ibland för tokspel och det är stor chans att du förlorar. Å andra sidan kan du vinna riktigt mycket pengar om det mot förmodan skulle vara så att det otroliga inträffar och att satsa tjugo kronor eller en femtiolapp då och då kan de flestas ekonomi tåla.

Spelautomater

Spelautomater, eller slots, är populära hasardspel som många av oss någon gång har testat att spela på. Här kan du vinna både stora och små vinster. Du har bäst odds att vinna om du satsar på många vinstrader. När det gäller att vinna storvinsten på spelautomater, är det vanligast att man satsar på att vinna en jackpott. Sannolikheten att vinna jackpott på en spelautomat är låga, men om du väl vinner kan du vinna en riktigt saftig summa. Vill du vinna en stor vinst ska du spela på spelautomater som betalar ut vinster mer sällan, men som å andra sidan ger högre vinster när du väl vinner.

Roulette

Roulette är ett hasardspel som går ut på att en croupier slår en kula i ett ofta runt bord, där det vanligtvis finns nummer från 0-36 och du som spelare hoppas på att kulan ska hamna så som du har satsat. Det högst oddsen finner du om du satsar på ett specifikt nummer, snarare än på en viss färg eller till exempel att kulan hamnar i ett fack med jämt antal. På internationella odds kan du vinna hela 35 gånger pengarna om du satsar på ett enskilt nummer. Näst högst odds får du om du satsar på två nummer, då kan du vinna 17 gånger pengarna om kulan hamnar i någon av de två facken som du valt att satsa på.

Är du trött på att bara vinna små vinster och hoppas du på att en dag vinna storvinsten? Det är inte omöjligt och visst finns det lite olika taktiker för att öka sannolikheten (som ofta är ganska låg) att vinna mycket pengar.